Om CorePartner:
Hos CorePartner vil vi gerne fremstå som en totalpartner, med løsninger til netop jeres behov for it-kompetencer. Derfor tilbyder vi digitale kandidater til både konsulentbasis og fastansættelse. Vi kan løse opgaver i hele Danmark, da vi har et stort netværk af konsulenter og kandidater i hele Danmark og Norden.

Konsulentydelser og løsninger:
Hos CorePartner har vi lang erfaring fra it-branchen – Derfor har vi netværket til, at kunne tilbyde Danmarks mest erfarne og kompetente konsulenter, til Jeres it-behov. Vi kan levere både konsulenter på freelancebasis til Jeres egne projekter, og teams til større it-projekter.

Rekrutteringsydelser:
Hos Corepartner har vi et indgående kendskab til IT branchen og et bredt netværk, hvorfor vi hurtigt og effektivt kan afsøge markedet for potentielle kandidater til jeres behov.
Vi ser troværdighed og engagement som nogle af de vigtigste elementer i en kvalitetsrekrutteringsproces. Det er vigtigt for os at potentielle kandidater behandles med respekt og fortrolighed. I kan derfor forvente en effektiv proces, samt en løbende dialog.