Software Engineer til TV 2 Access Management

Kom og bliv en del af holdet i én af Danmarks største MediaTech virksomheder!

Stillingen

Vi søger en skarp Software Engineer til vores Access Management team, som er en del af TV 2 Product & Platform Development. Afdelingen er ansvarlig for udviklingen af TV 2 PLAY, tv2.dk og vores apps: Nyheder, Vejr, Sport og tvtid, som samlet set bruges af 1 million danskere hver dag.

Du bliver en del af vores Access Management team med 5 kolleger, som repræsenterer forskellige profiler med både en product owner og flere software engineers. Teamet udvikler og vedligeholder kritisk infrastruktur til at håndtere TV 2 PLAYs brugere og deres sikkerhed. Du kommer derfor til at blive en del af et højt engageret team af specialister, hvor stabilitet og sikkerhed altid er i fokus i de løsninger, vi udvikler.

Du kommer bl.a. til at arbejde med Identity & Access Management på flere niveuaer

  • udvikling og vedligeholdelse af infrastruktur på AWS
  • opsætning og udvikling af systemer til bedre monitorering af kritisk infrastruktur og software på AWS
  • automatisering af rutineopgaver & værktøjsudvikling til at effektivisere arbejdsopgaver i teamet
  • udvikling af nye backendløsninger til at forbedre brugeroplevelsen på TV 2s mange platforme

Vi forventer, at du har solid erfaring og kan arbejde selvstændigt. Du trives med at sætte dig ind i nye teknologier og kombinere disse med kendte og afprøvede løsninger. Du evner desuden at omsætte krav til god, driftbar kode.

Vores værktøjer

På TV 2 PLAY anvender vi high-end løsninger og sidste nye teknologi; vi er i rivende udvikling – og som udvikler er du med blandt de førende i Europa, der arbejder med området på disse platforme. Du kommer ydermere til at samarbejde med de største og mest innovative leverandører på området.

Du skal arbejde med vores Identity & Access Management platform, som bl.a. er bygget på skalérbare services i AWS. Her skal du bygge infrastructure as code via bl.a. Terraform.

Vi har en microservice arkitektur, primært baseret på Java services kørende i Kubernetes. Derudover benytter vi en række af AWS’ forskellige services, såsom Lambda, DynamoDB og SQS/SNS.

Det vil være en fordel hvis du kommer med erfaring eller kendskab til bl.a. Java og React.

Vi forventer ikke du er ekspert på alle områder, men du skal have lyst til at lære og arbejde med dem, og vi har en forventning om, at du synes at det er spændende teknologier at arbejde med. Det er vigtigt, at du har ca. 5 års erhvervserfaring som udvikler og/eller DevOps / Site Reliability Engineer (SRE).

Vores arbejdsdag

Hele afdelingen, Product & Platform Development rummer mere end 85 medarbejdere, der arbejder agilt og har fokus på at arbejde end-to-end med de digitale produkter fra koncept, design og UX til udvikling, QA og release i tæt samarbejde med resten af TV 2. Afdelingen er hovedsageligt placeret på TV 2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense, med enkelte teams placeret på Teglholmen i København.

Access Management teamet er placeret i Odense. Da vi altid har været fordelt på to lokationer, er online møder en del af hverdagen, og engelskkundskaber er en forudsætning. Teamets systemer er centrale for mange af TV 2s andre services, og en typisk dag indeholder derfor både hjælp og service til andre teams, såvel som nyudvikling af teamets egne systemer.

I teamet tilstræber vi en uformel kultur med fokus på dialog, selvstændighed og ansvar.

Medarbejdertilfredshed er noget, vi har arbejdet målrettet på at opnå, og gør en stor indsats for at fastholde.

Du bliver del af en kultur, der værdsætter åbenhed og sparring blandt kollegaer.

Dit arbejdssted vil være på TV 2s hovedkontor i Odense.