Software Engineer til TV 2 PLAY Video Platform

Til vores Video Platform team på TV 2 PLAY søger vi endnu en Software Engineer. Teamet ejer videoplatformen og de API’er, der ligger bag alle TV 2 PLAY klient applikationer. Vores mission er at sikre, at video platformen er tilpasset vores kunders behov og use cases i de TV 2 PLAY klient applikationer, der benytter vores API’er – så som iOS, Android, SmartTV, Chromecast og Brower apps. Da videoplatformen er central for alle vores apps, er det afgørende, at de services vi udvikler er stabile og tilgængelige. Stabilitet, skalerbarhed og observerbarhed er altid i højsædet, når vi udvikler og optimerer services. Derfor bruger vi en del tid på at indbygge taktikker for stabilitet og monitorering i vores software, samtidig med at vi sikrer, at vores infrastruktur i AWS er i stand til automatisk at skalere.

Jobbet
Som Software Engineer brænder du for at udvikle microservices i stor skala, med udpræget stabilitet og høj observerbarhed ovenpå AWS cloud. Du vil ikke kun være med til at designe og implementere komplekse systemer men også med til at køre dem i produktion.

Det er din kerneopgave at udvikle funktionalitet til videoplatformen på microservice arkitektur – primært skrevet i Java – og køre dem i Kubernetes i AWS.

I relation hertil skal du f.eks. arbejde med:

  • at udvikle support-applikationer til video platformen via AWS Lambda, primært skrevet i Python
  • at definere og deploy AWS infrastruktur via Terraform med hjælp fra teamets Site Reliability Engineers
  • GraphQL som API gateway for video platformen
  • sammen med teamet, at designe services og arkitektur ovenpå AWS komponenter

Dig, vi leder efter

Du er softwareudvikler af baggrund og har måske en kandidat i datalogi eller er software ingeniør.

  • du er flydende i Java sproget og har erfaring med testværktøjer som jUnit eller Spock
  • du har kendskab til principperne i microservice arkitektur og har erfaring med distribueret systemer
  • du er passioneret omkring cloud native teknologi og har lysten til at arbejde med AWS komponenter
  • ligesom vi, er du fortaler for DevOps kulturen og ved, at de beste resultater skabes gennem samarbejde

Teamet og TV 2
Teamet er en del af afdelingen TV 2 Product & Platform Development, som er ansvarlig for udviklingen af TV 2 PLAY, tv2.dk og vores apps: Nyheder, Vejr, Sport og tvtid, som samlet set bruges af 1 million danskere hver dag. Hele afdelingen, som rummer mere end 80 dygtige folk, arbejder agilt, og vores fokus er at arbejde end-to-end med de digitale produkter fra koncept, design og UX til udvikling, QA og release til vores kunder.

I teamet har vi en uformel kultur med fokus på dialog, selvstændighed og ansvar. Vi måler medarbejdertilfredshed årligt og er meget stolte af at ligge i toppen af dansk erhvervsliv ifølge Ennova. Hos os er der stor medarbejdertilfredshed – noget vi har arbejdet målrettet på at opnå.

TV 2 PLAY er en af landets førende streamingtjenester med apps til bl.a. Web, Smartphones, Tablets, Apple TV og Smart TV. Vi har store ambitioner, men også højt til loftet og plads til både faglighed og godt humør, samtidig med at vi leverer produkter som hele familien Danmark kender.

Dit arbejdssted vil være på TV 2s hovedkontor i Odense.