Match af behov og kompetencer
Hos CorePartner samarbejder vi kun med de bedste it-specialister i branchen. For os er det væsentligt at forstå Jeres behov, så kan vi nemlig levere de helt rigtige kompetencer. Med en omfattende konsulentdatabase, kan vi hurtigt finde frem til potentielle matches, og I kan komme i gang med Jeres projekter.
Vi rådgiver i forhold til Jeres it-behov og projekter, og stræber efter et både fagligt og personligt match, mellem Jeres virksomhed og vores konsulenter.

Løsninger
Hos CorePartner ønsker vi at fremstå som en totalpartner, for netop Jeres behov. Derfor tilbyder vi også teambaserede løsninger til Jeres it-projekter. I samarbejde med Jer og vores konsulenter skræddersyer vi teamet og projektet, så vi effektivt og omkostningsbevidst opnår professionelle resultater.
Det er vigtigt at have de rigtige kompetencer, når der for eksempel skal konverteres fra et gammelt system til et andet og når projektet skal estimeres, udvikles og implementeres. Netop derfor har vi specialiseret os i it-projekter, inden for blandt andet  områder som: Microsoft Dynamics 365, Cloud, Data & Business Intelligence samt andre områder som App, Sitecore, Umbraco, .Net/C#, PHP, Java og Frontend udvikling.
Går I med et større it-projekt i tankerne, eller mangler i de rette folk til at udføre et af Jeres planlagte projekter, så kontakt os gerne for en uforpligtende samtale. Vi står til rådighed med den rette rådgivning og de rette folk, til at udføre projekterne.