Match af behov og kompetencer
Hos CorePartner samarbejder vi kun med de bedste it-specialister i branchen. For os er det væsentligt at forstå Jeres behov, så kan vi nemlig levere de helt rigtige kompetencer. Med en omfattende konsulentdatabase, kan vi hurtigt finde frem til potentielle matches, og I kan komme i gang med Jeres projekter.
Vi rådgiver i forhold til Jeres it-behov, og stræber efter et både fagligt og personligt match, mellem Jeres virksomhed og vores konsulenter.

Konsulentydelser
Hos CorePartner har vi specialiseret os i at levere digitale konsulenter til både korte og længerevarende projekter. Vi leverer konsulentydelser inden for områder som: rådgivning, arkitektur, udvikling, test og projektledelse.
Vi har landets bedste arkitekter, udviklere og konsulenter i vores netværk, og vi kan derfor tilbyde Jer knivskarpe kompetencer, blandt andet inden for områder som: Business Intelligence, Cloud, CMS, CRM, Dokumentstyring, ERP, Infrastruktur, Intranet, App, Portaler og Website.
Har i behov for en kompetent konsulent til et kortere eller længerevarende projekt, så kontakt os gerne. Vi er leverandør af kompetente og erfarne it-professionelle på kontrakt, til lige netop Jeres behov.