Full Stack Udvikler for TV 2’s team for udviklingsteknologi

Vær med til at udvikle fremtidens produktionssystemer for de indholdsproducerende afdelinger

Har du lyst til at sætte præg på fremtidens produktionssoftware, så får du nu muligheden som full stack udvikler for Udviklingsteknologi – en del af Medieteknologi, Produktion og Facility.

Du bliver en del af et dedikeret og centralt team, som er en vigtig samarbejdspartner i forhold til produktionsudstyr til TV 2s indholdsproducerende enheder.

Som full stack udvikler spiller du og dine kolleger en central rolle i at sikre skalerbare og robuste produkter, der har høj oppetid og få fejl. TV 2 leverer dagligt indhold til brugerne, og igennem dit udviklingsarbejde sikrer du, at de kan have tillid til, at TV 2 altid leverer nyheder – også i breaking situationer.

Udviklingsteknologi er en del af TV 2s ambitiøse og stærke tekniske afdeling med meget kompetente medarbejdere, der samarbejder på tværs om at skabe og vedligeholde TV 2s tekniske platform og miljøer.

Dine opgaver

Som vores full stack udvikler, vil du i et agilt Scrum-miljø, arbejde tæt sammen med interne og eksterne kollegaer, produkt ejere og designere, og dine hovedopgaver vil være at:

 • udvikle på TV-automatiseringssystemet Sofie, som i dag bliver brugt af TV 2 Sporten og er med til at drive pop-up kanaler på TV 2 Play og kanaler som SPORT X og til efteråret ligeledes Nyhederne.
 • sætte dit præg på vores dialog og hjælpe med at sikre gennemarbejdede løsninger og gode produkt-, teknologi-, og procesvalg
 • foretage reviews af dine kollegers kode, deltage aktivt i diskussioner og generelt bidrage til vidensdeling
 • skrive unit tests der dækker de vigtigste dele af din kode
 • have en DevOps-tankegang og følge dit arbejde hele vejen ind i produktion

Du skal i et og alt tage ejerskab og være med til at drive softwareudviklingsprocessen for de større opgaver.

Din faglige profil

Du har formentlig en bachelor eller kandidat/master i softwareudvikling. I tillæg hertil:

 • udvikler du med høj fokus på brugeroplevelsen
 • skriver du kode i høj kvalitet og stabilitet
 • giver og modtager du feedback
 • deltager du aktivt i dialogen om løsningsmodeller
 • kan du begå dig i et dansk/engelsk miljø

Vi forventer desuden, at du har en solid erfaring med TypeScript og kender til klassiske sprog inden for paradigmer som funktionel-, imperativ- og objekt-orienterede programmering. I tillæg hertil har du erfaring med No-SQL, API integration og REST-baseret webservices og JSON samt frontend frameworks som React og Vue.

Din personprofil

Du har drive og passion for udvikling i hele stakken af softwareapplikationer og du har en god forståelse for forretningslogik.

Du interesserer dig for arkitektur og har gode analytiske og kreative evner. Du tager gerne et stort ansvar og arbejder lige så gerne selvstændigt som sammen med kollegaer. Desuden evner du hurtigt at skabe dig et overblik og se forskellige løsningsmuligheder.

Herudover er du:

 • initiativrig og proaktiv
 • struktureret og ansvarsbevidst
 • venlig og god til at skabe relationer
 • dialogorienteret og konstruktiv

Om teamet og TV 2

TV 2 er en spændende arbejdsplads, som dagligt summer af energi og aktivitet. Hos os får du ansvar og udfordringer i et teknisk stærkt team, der værdsætter det gode samarbejde på tværs af huset. Teamet er en del af TV2 Medieteknologi, som udvikler og vedligeholder de mange systemer, der bruges til at producere TV2s indhold til tv og VoD.

Du bliver del af Software teamet på 3 udviklere, 1 scrummaster og 1 studentermedarbejder; teamet sidder sammen med resten af udviklingsteamet bestående af 10 løsningsarkitekter.

I teamet har vi en uformel kultur med fokus på dialog, selvstændighed og ansvar. Vi måler medarbejdertilfredshed årligt og er stolte af at ligge i toppen af dansk erhvervsliv. Hos os er der stor medarbejdertilfredshed – noget vi har arbejdet målrettet på at opnå.

Dit arbejdssted bliver på TV 2s lokation på Kvægtorvet i Odense. Tiltrædelse snarest muligt.