Referencer

Årsagen til, at jeg bruger CorePartner som en foretrukken leverandør, er enkel: Vi har brug for de dygtigste konsulenter ─ og ofte hurtigt.

Deres it-konsulenter har et stort branchekendskab og kender de systemer vi arbejder med, så de faglige kompetencer er med sikkerhed på plads. Konsulenternes sociale kompetencer betyder også meget for mig, og her kender CorePartner mig så godt, at konsulenternes sociale kompetencer passer til mig og er et perfekt match i forhold til min afdeling og Vertic.

Vi benytter også CorePartner som rekrutteringspartner, og sparer derfor meget tid, og møder en effektiv og proaktiv samarbejdspartner inden for rekruttering af nøglemedarbejdere. Gennem hele rekrutteringsprocessen er det tydeligt at CorePartner stræber efter en professionel behandling af og dialog mellem potentielle kandidater og vores virksomhed.

Jeg vil varmt anbefale CorePartner. ”

Henrik Ebbesen
Director of Technology
Vertic

 

Vi har anvendt både CorePartners rekrutterings- og konsulentydelser.
Det er ideelt for os at kunne skalere vores it-konsulenter op og ned, alt efter aktivitetsniveau og antallet af projekter.

Samarbejdet med CorePartner betyder, at vi kan drage fordel af en professionel samarbejdspartner, der finder den rette konsulent til den rette pris på det rette tidspunkt, så vi kan koncentrere os om forretningen. Samtidig formår de at rykke så snart et behov opstår, og har en lynhurtig respons tid – Hvilket er guld værd for vores forretning.

I den indledende dialog med CorePartner, i forbindelse med en rekrutteringsopgave, er fokus på at kortlægge vores behov, og skabe et match mellem kandidat og stilling. Derfor får vi præsenteret potentielle kollegaer, som har de kompetencer og den personlighed, som svarer præcist til vores krav. Fordi fokus er på at skabe værdi for vores forretning, kan vi betragte CorePartner som vores forlængede arm i forhold til rekruttering.

Kort sagt – CorePartner leverer varen

 

Henrik Hofmann Boyhus
Afdelingsdirektør
EG